Vraag en antwoord oplichting Summer Night Festival

Helaas is het Summer Night Festival 2018 afgelast i.v.m oplichting/fraude door een ‘investeerder’. Hieronder vind u de meest gestelde vragen en antwoorden.

Hoe heeft dit kunnen gebeuren?

Onze voormalige investeer heeft zich voorgedragen om de financiën bij te houden en alles te betalen. Echter heeft hij dit niet gedaan en zijn de artiesten en locatie niet betaald.

Hoe zit het met de gekochten kaarten?

Wij snappen dat u het vervelend vind dat u iets koopt, maar niets voor krijgt. Zoals aangegeven wordt het Summer Night Festival 2018 verplaatst naar a.s. 1 september. U kunt dan gewoon met uw kaart naar binnen.

Kunt u niet op zaterdag 1 september? Dan ontvangt u volgende week een mail waarmee u teruggave kunt aanvragen.

Waarom zo last-minute?

De ‘investeerder’ had de organisator valse betaalbewijzen gestuurd. Daardoor wekte hij de indruk dat alles betaald zou zijn. Ook heeft hij meerdere malen de toezegging gedaan dat het betaald zou zijn. Tot wij ineens gebeld werden door het management van OG3NE, er was niets betaald. Direct hebben wij alle artiesten gebeld en kregen te horen dat ook zij niet betaald waren. Daarop hebben wij onze jurist gebeld en het festival verplaatst naar 1 september.

Hotelovernachtingen/vervoer

MooijProducties Nederland is niet aansprakelijk voor geboekte hotelovernachtingen. De kosten hiervan kunnen daarom niet verhaald worden bij de organisatie.

 

Heb je nog een andere vraag? Mail deze dan naar vraag.snf@mooijproducties.nl en wij zullen deze antwoorden. (deze mailbox is niet voor het vragen van teruggave)

Beste bezoeker,

Op dit moment zijn er enige wijzigingen/annuleringen voor het Summer Night Festival 2018. Heeft u reeds een ticket gekocht? Dan krijgt u er vandaag bericht over!