Zoetermeer – De organisatie van Summer Night Festival is het slachtoffer geworden van een oplichter. Om die reden komt de geplande datum 8 juni 2018 te vervallen.

Artiesten als OG3NE, Broederliefde, Vinchenzo, Pleun Bierbooms, STUK, Davina Michelle, Anno van Wanrooij en anderen kunnen niet op de geplande datum gezien en gehoord worden. De organisatie van het SNF is in onderhandeling met de artiesten en hun management om te zorgen dat 1 september dezelfde line-up aanwezig kan zijn.

Tevens zoekt de organisatie naar meer artiesten om te boeken, aangezien de nieuwe datum op een zaterdag is en er derhalve meer ruimte is voor aansprekende acts. Tenslotte zal de organisatie van het SNF zich beraden op juridische stappen tegen de persoon die de boel heeft opgelicht. De focus echter ligt momenteel op het afwikkelen van de bestaande boekingen en het informeren van de consumenten die een ticket hebben gekocht.