UTRECHT – Samantha de Jong – beter bekend als Barbie – schittert met haar boezem bij de KamaSutrA Beurs.
,,En iedereen mag eraan voelen”, vertelt ze lachend. Barbie is één van de sterren die aanwezig is tijdens de ‘final edition’ van het erotische evenement van 29 september tot en met 1 oktober in de Jaarbeurs. Ze is te zien in een stand waar bezoekers kunnen ervaren hoe borsten voelen na een vergroting. ,,Dat is de droom van heel veel mannen”, aldus de reality ster. Ook haar collega Genevieve (bekend van Oh Oh Cherso) komt met dit doel naar de KamaSutrA Beurs. ,,Zij heeft naast een borstvergroting ook implantaten in haar billen die gevoeld kunnen worden.”

Mitchell Mooij/MooijProducties

Goede doel
Bijzonder is dat Barbie een link legt naar het goede doel. Barbie: “We hebben gesprekken met verschillende Goede Doelen. Binnenkort maak ik bekend welk Goede Doel het geld in ontvangst mag nemen.” Barbie heeft meerdere keren plastische chirurgie aan haar borsten ondergaan. ,,Vier keer in totaal”, vertelt ze. ,,Tot dat ik mijn huidige maat van 75 F/H bereikt had. Tijdens de laatste ingreep zijn twee implantaten van 800 CC High Profile ingebracht.” Vergroten was niet het enige doel. ,,Ze zijn dichter bij elkaar geplaatst en een beetje hoger. Het is super mooi geworden.” Barbie kleedt zich graag vrouwelijk en houdt van erotiek. ,,Daarom kom ik ook graag naar de KamaSutrA Beurs. Ik laat vrouwen maar ook mannen daar aan mijn borsten voelen. Lachen toch? Dat doe ik in een stand waar bezoekers kunnen ervaren hoe geïmplanteerde borsten voelen. Iedereen wil dat weten.” Ook bezoekers die gefascineerd zijn door gevulde billen, kunnen in dezelfde stand terecht. Genevieve – eveneens bekend van Oh Oh Cherso – showt haar achterwerk aan het beurspubliek. ,,En aanraken mag!” De kliniek die beide dames onder handen nam, is bij de bijzondere meet & greet aanwezig. ,,,Dus meiden die ook geholpen willen worden kunnen gelijk een afspraak maken of informatie inwinnen”, aldus Barbie. Het feit dat ze aanwezig is bij de KamaSutrA beurs, betekent niet dat ze een carrière in de porno overweegt. Barbie sprak daarover eerder met Kim Holland. ,,Dat is echt van de baan”, zegt ze. ,,Borsten laten voelen gaat voor mij voorlopig even ver genoeg.”

Spraakmakend

Bij de beurs zijn ze blij met de komst van Barbie. Een woordvoerster vertelt: “Veel mensen willen haar graag live ontmoeten. En het is natuurlijk echt een vamp die bij mannen tot de verbeelding spreekt. Met haar knalblonde haar en sexy lichaam maakt ze veel indruk. Zeker als ze ook nog aangeraakt mag worden.” Ze ziet ook een serieuze kant aan het bezoek van Barbie en haar reality collega Genevieve. ,,Ze maken plastische chirurgie op speelse manier bespreekbaar. Veel mensen spelen met de gedachte om iets aan zichzelf te doen maar durven die stap niet te zetten. Deze meiden wel. En tijdens de KamaSutrA Beurs vertellen ze er van alles over en kun je het resultaat zelf zien. Beter dan waar dan ook.” Het erotische lifestyle evenement is de grootste speeltuin voor volwassenen in Europa en vindt van 29 september tot en met 1 oktober voor de laatste keer plaats. Jarenlang baarde KamaSutrA elke keer opzien met spraakmakende gasten. ,,Barbie past perfect in die lijn. Ze is vrijdag en zaterdag van 21.00 tot 23.00 uur aanwezig, zondag tussen 14.00 en 16.00 uur.”